Sveriges största leverantör av potensmedel online

Köp utan recept & betala enkelt med kort eller swish

Integritetspolicy

Som ett onlineapotek som erbjuder läkemedel, samlar vi in vissa uppgifter om dig. Vissa av dessa uppgifter kan vara känsliga. På potenshuset.com prioriterar vi din integritet högt. Därför behandlar vi all din information i enlighet med den europeiska dataskyddsförordningen (GDPR) från 2018. Här beskriver vi vilken data vi samlar in, hur vi använder den och vilka åtgärder vi tar för att skydda den.

Vilken data vi samlar in om dig

Vi samlar endast in anonymiserad data som inte kan kopplas direkt till dig som individ. 30 dagar efter att en order har lagts raderas all personlig information om dig, din beställning och dina adressuppgifter. Vid beställning lagrar vi inte dina betalningsuppgifter för att maximera din säkerhet. Kommunikation med vår kundtjänst lagras inte heller.

Hur vi använder din data

För att kunna leverera din order korrekt behöver vi känna till ditt fullständiga namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Dessa kontaktuppgifter används för kommunikation och leverans av eventuella beställningar. Vi lagrar ingen personlig data kopplad till ett specifikt telefonnummer. Vår ambition är att erbjuda bästa möjliga kundservice, och därför behåller vi data relaterad till kundsupport upp till 14 dagar efter en order, vilket vi anser vara tillräckligt för att kunna hantera eventuella problem med en order.

Sekretess

All information du delar med oss är konfidentiell. De som har tillgång till dina uppgifter är juridiskt förpliktade att inte dela eller distribuera dem utan ditt medgivande. Uppgifter kan dock delas vid laglig grund, till exempel vid en officiell förfrågan från en myndighet i samband med en brottsutredning. Denna sekretess gäller i upp till 90 dagar, varefter all historik raderas för att säkerställa både din och vår säkerhet.

Skydd av din data

Vi har vidtagit flera åtgärder för att skydda din information. En särskild avdelning inom Potenshuset hanterar kundintegritet och dataskydd. Med hjälp av denna avdelning har vi skapat ett automatiserat system för dataskydd, vilket minskar antalet personer som kan komma åt din information.

Vem kan se din data

I huvudsak är det endast du och vi på potenshuset.com som har tillgång till din information. I vissa fall kan tredje part, såsom myndigheter, få tillgång till din data, men endast vid laglig grund och för en begränsad tid. Uppgifter kan delas med myndigheter inom EU/EES vid en brottsutredning, men myndigheter utanför EU/EES har inte rätt att begära tillgång till vår databas.

Din kontroll över din data

Vi värdesätter din rätt till integritet. Därför har vi ett system där du kan begära insyn i, eller radering av, dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Kontakta vår kundtjänst om du vill utöva dessa rättigheter.

2 - 3 dagars leveranstid
Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0
Postnord Visa Mastercard Amex
© 2023 Potenshuset® [email protected]