Sveriges största leverantör av potensmedel online

Köp utan recept & betala enkelt med kort eller swish

Köpvillkor

Genom att genomföra en beställning av våra produkter och acceptera dessa villkor bekräftar du att du kan svara “NEJ” på följande frågor: (Om du är osäker, rekommenderar vi att du konsulterar en läkare innan du tar någon av våra produkter).

  1. Har du en allergi mot Sildenafil eller något annat ämne som finns i våra produkter?
  2. Tar du mediciner som innehåller nitrater?
  3. Lider du av lågt blodtryck?
  4. Har du några hjärt- eller leverrelaterade problem?
  5. Har du tidigare drabbats av en hjärtattack?

Kunder utanför EU

För kunder bosatta utanför EU är det kundens ansvar att följa tull- och importreglerna i respektive hemland.

Ångerrätt & Returpolicy

För läkemedel som vanligtvis kräver recept, gäller inte den vanliga ångerrätten eller distansavtalslagen som ger 14 dagars öppet köp. Därför kan du inte ångra ditt köp efter att ordern har lagts.

Reklamationer

Om du vill reklamera en defekt produkt, vänligen kontakta oss inom 5 dagar efter mottagandet av produkten. Reklamationer på grund av allergiska reaktioner (för alla produktkategorier) accepteras inte. Potenshuset.com ansvarar inte för skador som kan uppstå vid användning av de produkter vi säljer. Personer med allergier bör konsultera tillverkaren eller en läkare angående produktens innehåll innan beställning om det finns några osäkerheter.

Villkor

För att handla på vår webbplats måste du vara minst 18 år gammal. När du bekräftar ditt köp genom att skicka din order, accepterar du också våra köpvillkor och ingår därmed ett bindande avtal. Alla produkter förblir Norske potensbutikken AS’s egendom tills full betalning har mottagits.

När det gäller produktansvar uppmanar vi alltid våra kunder att rådfråga en läkare vid sjukdom, allergi eller överkänslighet och att läsa tillverkarens instruktioner och produktinformation innan användning. Vi tar förbehåll för eventuella tryckfel i produktinformation eller prisuppgifter. Potenshuset.com säljer endast produkterna i vår onlinebutik, och ansvaret för produktinnehåll och innehållsförteckning ligger helt hos tillverkaren.

Potenshuset.com tar inte ansvar för eventuella fel i produkter eller förpackningar. Produktbeskrivningarna i våra faktafält matchar tillverkarens produktinformation, och ansvaret ligger helt hos dem. Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar att de produkter du beställer är godkända för import i ditt land.

Tryckfel

Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella tryckfel eller felaktiga priser på webbplatsen och kan avbryta en order om sådana fel upptäcks.

Personuppgifter I enlighet med dataskyddslagen behöver vi ditt medgivande för att behandla dina personuppgifter. All information du ger oss, eller som vi får tillgång till, kommer att hanteras av potenshuset.com som ansvarig för personuppgifter. Denna information kan användas för att garantera leveranser till dig och för att ge dig erbjudanden och information om vårt sortiment.

Informationen är endast tillgänglig för Norske potensbutikken AS. Du har rätt att begära tillgång till, rättelse eller radering av dina personuppgifter. Genom att acceptera potenshuset.com’s köpvillkor ger du ditt samtycke till ovanstående.

2 - 3 dagars leveranstid
Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0
Postnord Visa Mastercard Amex
© 2023 Potenshuset® [email protected]